Esports

Hoquei

El CH Mataró es proclama campió de Catalunya d'hoquei patins Fem16 a Cambrils

El Palau Municipal d'Esports va acollir, ahir a la tarda, la final del campionat de Catalunya d'hoquei patins en la categoria Fem16 que culminava dies de competició amb la participació de vuit equips

Per Berta Ruiz

Les jugadors del CH Mataró celebrant la seva victòria, ahir a la tarda
Les jugadors del CH Mataró celebrant la seva victòria, ahir a la tarda | Berta Ruiz

El Palau Municipal d'Esports va acollir, ahir a la tarda, la final del campionat de Catalunya d'hoquei patins en la categoria Fem16. Després de tres dies de competició –que es va iniciar el divendres a la tarda–, la gran final va enfrontar al CH Mataró contra el Cerdanyola CH. Va ser una final molt disputada i amb molta animació a les graderies que es va decantar a favor de les mataronines amb un resultat de 3 a 1. Ja en la primera part, el Mataró es va avançar amb un còmode 3 a 0, mentre que en el segon període les del Cerdanyola van intentar de totes les maneres capgirar el marcador. Finalment, només es van poder acostar amb un únic gol.

L'equip del Maresme va ser l’únic equip dels vuit del campionat que no va perdre cap partit i només va cedir un empat a l’últim enfrontament de la fase de grups, quan ja estava classificat per a les semifinals, en les que va derrotar per 4-2 el CH Palau de Plegamans. A l’altra semifinal, el Cerdanyola havia superat per 3-0 a l’Sferic que, en el partit pel tercer i quart lloc disputat abans de la final, va obtenir el tercer lloc al guanyar al Palau de Plegamans per 2-1. En cinquè lloc va quedar l'HC Alpicat que va guanyar al CP Voltregà per 3-0, i setè va ser el Reus Deportiu després de superar per 2-1 al CP Manlleu B.

L'organització del campionat esportiu va anar a càrrec del Cambrils Club Hoquei, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge. A l'entrega de trofeus i medalles, es va comptar amb la presència de diferents representants de la Federació, del seleccionador català, així com del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Josep M. Vallès– i el representant de DKV Cambrils, Jordi Carré. L'animació va anar de la mà dels timbalers Cop de Cap de Cambrils.

 

Comenta aquest article