Ivan Cervantes guanya el Campionat d’Espanya d’enduro 1 i "scratx”

Per Cristina Sierra

Ivan Cervantes en la demostració que va fer a Cambrils el passat mes de març
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Cúllar (Granada) l’última prova del Campionat d'Espanya d’enduro 1. Ivan Cervantes tenia el repte d’acabar de rematar l’any aconseguint el seu cinquè títol estatal, i així va ser. Amb aquests nous títols, el pilot de 24 anys ja s’ha adjudicat quatre campionats en el que va de temporada: la Copa Cross Country, el Mundial i el d'Espanya d’enduro 1, i la categoria d’scratx d’aquest últim. No és d’estranyar, doncs, que amb tot aquest palmarès estigui considerat com el millor pilot estatal de la història d’aquesta categoria del motor.

“La veritat és que estic súper content. És un honor estar considerat com el millor pilot i cinquè títol estatal… és un orgull” afirma el pilot. Tot i l'handicap de tenir la factura al dit que es va fer a França , la prova de dissabte va ser decisiva i Cervantes va guanyar tant en la categoria com en l’scratx i reconeixia que havia tingut problemes amb el terreny per què el terreny era molt sec i hi havia molta pols.

Una nova victòria l’últim dia del Campionat d'Espanya va servir per proclamar-se campió en les dos proves. Tot i haver quedat segon en scratx, el cambrilenc es mostrava satisfet de la carrera que havia fet i ja està pensant en la Competició que es farà a Nova Zelanda del sis dies d’enduro del 13 al 19 de novembre. Cervantes espera guanyar aquesta i l’Enduro Indoor que es celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el pròxim 26 de novembre. “Vull acabar una temporada que està sent exhuberant i quina millor manera de guanyar aquestes competicions que queden”, declara Ivan Cervantes.