Esports

Futbol sala

Derrota del CFS Laguna a la pista del líder, l'Amposta

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i l'Amposta, disputat el passat mes de desembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i l'Amposta, disputat el passat mes de desembre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor, grup 3

Amposta FS 6 - CFS Laguna 2

Aquesta passada jornada, el CFS Laguna va caure derrotat a la complicada pista de l'Amposta, el líder destacat de la classificació. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol matiner que va arribar en el minut 2 de joc. Deu minuts després, l'Amposta materialitzava el seu segon gol que complicava les coses a l'equip cambrilenc. No obstant això, la reacció del Laguna va ser molt bona i va poder fer l'empat en els minuts següents, obra de Rafa i Fabián. Un minut abans del descans però, l'Amposta tornava a agafar avantatge fent el tercer, 3 a 2. En el segon període, l'Amposta va anar a per totes i va ser un torrent ofensiu amb tres gols més que sentenciaven el partit amb el definitiu 6 a 2.

Amb aquest resultat, el Laguna segueix mantenint la desena posició de la classificació, el lloc anterior a la zona de descens. Aquest proper dissabte 5 de maig, a les 17.30 hores al Palau Municipal d'Esports, l'equip rebrà la visita d'un altre equip complicat: l'ENFAF de Massalcoreig, que és cinquè classificat.

Comenta aquest article