Informació general

Espai públic

El PP exigeix que es netegin les pintades del mobiliari urbà abans de l'inici de la temporada turística d'estiu

Per Redacció

Pintades a una de les portes del parc del Pescador
Pintades a una de les portes del parc del Pescador | Cedida

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, ha exigit que "es netegin les pintades del mobiliari urbà i s’endreci l’espai públic del municipi abans de l’inici de la temporada turística d’estiu". Chatelain ha recordat que "el plenari va aprovar una moció del PP en aquest sentit i demanem a l’equip de govern que la compleixi i que acabi amb el lamentable estat en què es troben algunes zones emblemàtiques de Cambrils".

"Un  dels llocs més castigats per l’incivisme – ha explicat el portaveu popular – és el Parc del Pescador, on la majoria d’accessos i els murs perimetrals propers a l’aparcament estan plens de pintades i grafits". Altres espais afectats per l’incivisme són les pilones del carrer DEL Consolat de Mar, la Torre de l’Esquirol i diverses papereres, contenidors, jardineres i faroles.

David Chatelain ha assenyalat que "en el darrer plenari es va aprovar mantenir nets els espais públic i qualsevol pintada, sigui un llaç groc o un grafit, ha d’eliminar-se". El portaveu popular ha explicat que "l’Ajuntament de Cambrils ja destina espais pels artistes urbans, tot i la majoria de pintades existents fora dels espais habilitats no són precisament obres d’art, sinó pintades reivindicatives que embruten el mobiliari urbà i que a més produeixen un efecte acció – reacció que pot arribar a afectar la convivència". Per tal de minimitzar l'impacte de les pintades, el regidor del PP ha proposat que "a banda de la neteja, s'utilitzi pintura anti grafits en aquells espais sensibles que s'hagin de tornar a pintar".

Comenta aquest article