El CB Cambrils perd a la pista del líder, el CB Mollerussa

Imatge del partit disputat entre el CB Cambrils i el CB Mollerussa corresponent a la primera volta | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Masculina

CB Mollerussa 91 - CB Cambrils 66

Dissabte passat el CB Cambrils visitava la complicada pista del CB Mollerussa. Els lleidatans són líders de la competició i porten quinze partits consecutius sense conèixer la derrota. A més, els cambrilencs es presentaven a la pista del Mollerussa amb moltes baixes a l'equip. Durant els primers minuts del partit, l'intercanvi de cistelles feia que el Cambrils fins i tot es posés per davant en el marcador, però a partir del minut nou el líder ja havia capgirat el resultat i tancava el primer quart amb un avantatge de set punts, 22-15. El segon període va ser el més igualat del partit, cosa que permetia al Cambrils arribar a la mitja part amb un parcial desfavorable de 42-34, diferència que encara no semblava definitiva en l'esdevenir del partit. En la represa, el Mollerussa va prémer l'accelerador i va distanciar-se en el marcador amb un nou parcial favorable que deixava el marcador en 64-48 al minut trenta. En el darrer quart les diferències van seguir creixent. Els lleidatans es mostraven ferms en el seu joc i amb la seguretat que els donava haver aconseguit ja l'ascens de categoria a Segona Catalana, ampliaven les diferències en el marcador i es presentaven com a favorits per guanyar el campionat, deixant el resultat en el 91-66 definitiu.

El CB Cambrils ocupa la quarta posició a falta de tres jornades per acabar el campionat. Aquest proper diumenge al matí, el CB Cambrils juga a casa davant el CB Valls.