Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Concentració

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant convoca unes concentracions contra la sentència pel cas de «La Manada»

Per Redacció

Imatge de la concentració a l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de la concentració a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va convocar unes concentracions contra la sentència de "La Manada" el passat divendres al migdia, davant de la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant i davant de l'Ajuntament de Vandellòs, com a mostra de rebuig a la sentència judicial feta pública el passat dijous per l'Audiència de Navarra. A aquestes concentracions s'hi van sumar desenes de persones per expressar la seva indignació per la decisió del tribunal, que va condemnat als cinc joves coneguts com "La Manada" a nou anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual i no per violació d'una noia a Pamplona durant els Sanfermines de 2016.

Tant a Vandellòs com a l'Hospitalet de l'Infant es va llegir el text escrit per les entitats municipalistes (la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis), el qual va subscriure l'Ajuntament. La lectura d'aquest manifest va anar a càrrec de la regidora Cristina Borràs, en el cas de Vandellòs; i de la regidora Núria Ortiz, en el cas de l'Hospitalet de l'Infant.

 

Comenta aquest article