Esports

Hoquei

Cambrils acollirà el Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins Femení Fem 16

Aquest campionat se celebrarà a Cambrils del 4 al 6 de maig i acollirà vuit equips

Per Lluís Rovira i Barenys

Rafael Serrano, Camí Mendoza, Josep M. Vallès i Jordi Fernández, ahir, a la presentació del Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins Femení Fem16
Rafael Serrano, Camí Mendoza, Josep M. Vallès i Jordi Fernández, ahir, a la presentació del Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins Femení Fem16 | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils acollirà, del 4 al 6 de maig, el IX Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins Femení Fem16, sota l'organització del Cambrils CH. Aquesta serà l'ocasió de veure hoquei patins femení de la mà dels 8 equips que disputaran aquesta competició. Els vuit equips, repartits en dos grups de quatre, són Manlleu B, Voltregà, Palau de Plegamans, Mataró, Sferic, Reus Deportiu, Alpicat i Cerdanyola A. La competició s'iniciarà el divendres 4 de maig a la tarda, el dissabte 5 de maig durant tot el dia i el diumenge 6 de maig, en què es jugaran els partits que determinaran la classificació final. La final es disputarà el diumenge a la tarda, a partir de les 18, 15 h.

La presentació del Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins Femení Fem16 es va fer ahir i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès; el president del Cambrils Club Hoquei, Jordi Fernández, i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge i president de la territorial de Tarragona, Rafael Serrano.

L’alcaldessa de Cambrils i el regidor d'Esports van agrair la confiança al Cambrils CH i de la Federació Catalana, i van destacar que l’esdeveniment reforça la destinació de turisme esportiu, familiar i gastronòmic i van remarcar la necessitat d’incentivar les categories femenines. Per la seva banda, el vicepresident de la Federació va reiterar la importància d’apostar per les competicions femenines, i el president del club cambrilenc ha assegurat que seguiran treballant per portar campionats al municipi. Cambrils ja va acollir el campionat de Catalunya en categoria aleví el 2016 i en categoria júnior el 2015.

 

Comenta aquest article