Informació general

Manifestació

Els Avis i Àvies de Cambrils, amb més força que mai

Per Lluís Rovira i Barenys

Pas de la manifestació pel passeig d'Albert
Pas de la manifestació pel passeig d'Albert | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies de Cambrils per la llibertat dels presos polítics continuen amb la seva protesta setmanal, a la plaça de la Vila. Ahir, un cop més i comptant amb una alta participació, els Avis i Àvies van desplegar la seva activitat amb una primera part per donar les darreres novetats i amb la lectura d'algun escrit. En aquesta ocasió es va fer la lectura d'un poema de la cambrilenca Montserrat Pujals, escrit el 1994, i que porta per títol Diada de Sant Jordi, que segons es va explicar, és força vigent actualment, més de vint anys després, sobretot en l'estrofa que diu Però no ho han d'aconseguir i no ho aconseguiran, som durs talment com les roques i no ho aconseguiran, en referència als que intenten "fer callar Catalunya i el català".

Després d'aquesta lectura es va cantar l'Estaca i es va encetar la manifestació amb el recorregut habitual fins a retornar a la plaça de la Vila on es va tancar la trobada després de cantar els Segadors.

Concentració d'Avis i Àvies a Montserrat

Els diferents grups d'Avis i Àvies de Catalunya estan preparant una gran concentració a Montserrat, pel divendres 15 de juny. A hores d'ara s'estan fent els preparatius de cara a fer la convocatòria oficial d'aquesta trobada en un lloc tan emblemàtic com és Montserrat.

Sortida de la manifestació, ahir, des de la plaça de la Vila / foto: Lluís Rovira i Barenys