Esports

Pesca

L'embarcació Camella IV de Ramon Duran, guanyadora del 2n Selective Barracuda Tour Costa Daurada de pesca

Per Redacció

Foto de grup dels participants al concurs de pesca
Foto de grup dels participants al concurs de pesca | Cedida

Aquest passat cap de setmana, el Club Nàutic Cambrils va acollir el 2n Selective Barracuda Tour Costa Daurada, el concurs de pesca organitzat pels Hermanos Guasch que classifica per a la Gran Final del Barracuda Tour. Camella IV de Ramon Duran va obtenir el primer premi amb 133 peces i 22,950 kg., seguit per l'embarcació guanyadora del 1r Selective, Luz de Juan III de Daniel Isla amb 3 peces i 14,650 kg., i en tercer lloc, Trampa IV de Fernando García amb 86 peces i 13,500 kg.

El concurs de pesca, que va ser organitzat per Hermanos Guasch amb la col·laboració del Club Nàutic Cambrils, Suzuki Marine, Freedom Sea i Garrote Pesca entre d'altres, va comptar amb 25 embarcacions inscrites en aquesta segona edició. Es van comptabilitzar un total de 523 captures amb un total de 110,7 quilos, que van ser donades íntegrament al Banc d'Aliments.

La jornada s'iniciava el passat dissabte a les 8 hores del matí i, cinc hores després, culminava amb el pesatge. A les 13 hores era l'hora límit en la què les embarcacions anaven arribant a port i podien gaudir d'un aperitiu. Entre els participants es van regalar i sortejar diferents obsequis proporcionats per les empreses col·laboradores. Una jornada distesa que també va comptar amb l'actuació final del monologuista Paco Collado, conegut com l'Aberroncho.

Dos participants de l'embarcació guanyadora, juntament amb un membre de Jamty –que va optar a la tercera plaça per sorteig– representaran a la Costa Daurada en la Gran Final del Barracuda Tour, la competició internacional de pesca de llobarro que es disputarà del 30 de maig al 2 de juny a Port du Crouesty, França, patrocinat pel Concessionari Oficial Beneteau Hermanos Guasch. La Gran Final acollirà a uns 70 equips que tindran l'objectiu de capturar, mesurar i soltar el major nombre de llobarros, a bord de les embarcacions Barracuda.

Comenta aquest article