El CFS Laguna treu un empat contra l'Hospitalet després de remuntar un resultat advers

Partit entre el CFS Laguna i l'Hospitalet de l'Infant disputat el passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Lliga Divisió d'Honor, grup 3

CFS Laguna 6 - CD L'Hospitalet de l'Infant 6

El CFS Laguna va treure un empat en el seu enfrontament contra l'Hospitalet de l'Infant, després de remuntar un resultat advers de 1 a 4. L'Hospitalet de l'Infant es presentava a Cambrils en zona de descens i va posar les coses molt complicades a l'equip local. Ja en el minut 3 de joc, els visitants s'avançaven en el marcador. Ambdós equips van intentar més gols en el primer període, però el resultat ja no es va moure i es va marxar al descans amb un mínim 0 a 1. En els minuts 29 i 32 de la segona part van arribar dos gols més de l'Hospitalet de l'Infant. Dos minuts després, Patrick feia el primer del Laguna, però poc després, els visitants tornaven a ampliar la distància en el marcador situant l'1 a 4, que complicava la remuntada dels cambrilencs. Els últims quatre minuts del partit van ser de bogeria. Tejera per part del Laguna va fer el 2 a 4, però l'Hospitalet de l'Infant va tornar a marcar a continuació. En el minut 38, els locals van fer dos gols consecutius obra de Tejera i Marc, que posaven el 4 a 5. En els últims instants de joc es van succeir tres gols més. Els visitants marcaven el seu sisè gol, però la reacció local va ser imminent. Amb pocs segons de diferència, Bryan i Isma marcaven dos gols consecutius que situaven l'empat a sis en el marcador.

Amb aquest resultat, el Laguna se situa en la desena posició del grup. En el proper partit de lliga, aquest cap de setmana, visitarà la pista de l'Amposta, el líder de la classificació.