Esports

Futbol sala

Ajustada derrota del CFS Mediterrani a la pista del Rapitenc

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el CFS Mediterrani el Rapitenc, disputat el passat mes de desembre
Partit de la primera volta de la lliga entre el CFS Mediterrani el Rapitenc, disputat el passat mes de desembre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Primera Divisió, grup 6

Rapitenc 6 - CFS Mediterrani 5

El CFS Mediterrani va encaixar una ajustada derrota a la pista del Rapitenc, cinquè classificat del grup. Durant tot el partit, ambdós equips es van mostrar molt igualats i hi va haver un intercanvi de gols constant d'uns i altres. Ben aviat, en el minut 3, els locals es van avançar en el marcador, però només cinc minuts després el Mediterrani feia l'empat mitjançant Chafer i, a continuació capgirava el resultat amb un altre gol, obra d'Ivan. La reacció del Rapitenc va ser immediata i en només dos minuts tornaven a posar-se per davant en el marcador, 3 a 2. En el minut 16, els locals posaven més distància en el marcador, però Chafer aconseguia ajustar el resultat abans dels descans, 4 a 3. Ja en la segona, els rapitencs feien dos gols pràcticament consecutius que posaven molt coll amunt el resultat per al Mediterrani, 6 a 3. Tot i això, els cambrilencs no es van donar per vençuts i van poder marcar dos gols més, en els minuts 34 i 39, a càrrec d'Ivan i Chafer que ajustaven el resultat. El Mediterrani va intentar l'empat, però finalment no va poder treure cap punt positiu.

El proper partit de lliga serà el dissabte vinent, a les 18 hores al Palau Municipal d'Esports. El Mediterrani rebrà la visita del Tecnovit Alforja, equip situat en l'antepenúltim lloc de la classificació. L'equip cambrilenc se situa en la segona posició del grup amb 46 punts, per darrere del Futsal Valls que té 49 punts.

Comenta aquest article