Cultura

Sant Jordi

Primera jornada del Mercat de Sant Jordi al Port de Cambrils

Ahir diumenge ja es va muntar el Mercat de Sant Jordi que també estarà obert durant tot el dia d'avui amb les tradicionals parades de llibres i roses

Per Berta Ruiz

Imatge del Mercat de Sant Jordi, ahir al Port
Imatge del Mercat de Sant Jordi, ahir al Port | Berta Ruiz

El Port de Cambrils va acollir, durant tota la jornada d'ahir, el Mercat de Sant Jordi –organitzat per la Unió de Botiguers de Cambrils i Cambrils Obert–. Al llarg del Mollet del Rec es van instal·lar un seguit de parades de llibres i de roses, allargant així durant dos dies el Mercat de Sant Jordi, ja que, avui –diada de Sant Jordi– també estarà muntat al llarg de tota la jornada. Aprofitant l'excel·lent dia de sol i bona temperatura, molta gent va aprofitar per passejar i comprar les tradicionals roses i llibres. A més, cap al migdia va tenir lloc l'espectacle Dragon Street, un teatre de carrer que va animar el públic. Uns cavallers i el seu peculiar drac van posar en escena una divertida històrica que posava en entredit les moltes llegendes que s'expliquen de dracs i cavallers. Per altra banda, també es van muntar uns castells inflables per a la canalla.

Mercat de Sant Jordi i ballada de sardanes, avui

Avui, el Mercat de Sant Jordi estarà obert durant tot el dia. A més, a les 18 hores, tindrà lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils –organitzada per la regidoria de Cultura i Festes–.

Comenta aquest article

Galeries relacionades