Futbol

El Cambrils Unió empata al camp de la Canonja

Partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i la Canonja, disputat el passat novembre | Juan Antonio Dorado

Segona Catalana, grup 6

Canonja 2 - Cambrils Unió 2

El Cambrils Unió es va deixar escapar la victòria quan ja la tenia encarrilada en la seva visita al camp de la Canonja, equip que ocupa l'onzena posició de la classificació. L'equip cambrilenc es va avançar ben aviat, en el minut 13 de joc, amb un gol de Samu. Només set minuts després, el Cambrils Unió ampliava la seva diferència amb un segon gol obra d'Erik. L'avantatge de 0 a 2 però, no va durar massa i els locals aconseguien ajustar el marcador fent un gol de penal en el minut 23. Amb el resultat d'1 a 2 es va arribar al descans. En la represa, el Cambrils Unió no va poder ampliar la seva renda de gols sinó que va veure com la Canonja assolia l'empat en el minut 63. Aquest empat ja no es va moure fins al final de partit i ambdós equips es van repartir els punts.

El Cambrils Unió segueix sent líder de la classificació amb 61 punts, dos més que l'Amposta que és segon amb 59 i a quatre de distància del Gandesa que és tercer amb 57. Precisament el Gandesa serà el proper rival dels cambrilencs. Serà el dissabte 21 d'abril a les 16.30 hores al camp municipal del Cambrils.