Informació general

Reconeixement

El Càmping Joan és guardonat amb un Premi Cambra

Per Redacció

La directora del Càmping Joan, Berta Cabré –al centre de la imatge– va recollir el guardó
La directora del Càmping Joan, Berta Cabré –al centre de la imatge– va recollir el guardó | Cedida
El Càmping Joan ha estat una de les empreses guardonades amb un dels Premis Cambra que, cada any, atorga la Cambra de Comerç de Reus. El passat dijous 12 d'abril es van lliurar els guardons en una gala duta a terme a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus. Els premis entregats volen reconèixer les empreses de l’àmbit territorial de la corporació, empreses que desenvolupen la seva activitat als 99 municipis del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta que pertanyen a la circumscripció territorial de la Cambra. L’acte va ser presidit pel president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. Va ser una vetllada que es va iniciar amb un homenatge a la figura de qui fou Secretari General de la corporació, Joan Josep Sardà, traspassat l’any 2017 i va incloure l’actuació de la cantant catalana Beth Rodergas per vincular l’esdeveniment a la celebració extraordinària de Reus Ciutat de la Música 2018.

Els Premis es van estructurar en 8 categories: els reconeixements a empreses, els premis enològics, els premis comercials, els de turisme, els guardons a la fidelitat, els premis Llotja de Reus, els premis d’honor i els premis de periodisme. Més de 40 empreses, entitats i personalitats del teixit empresarial van rebre el seu reconeixement. Una vegada entregats tots els guardons i per donar fi a la gala, les diverses personalitats presents a l’acte van dur a terme els seus parlaments; el president de la Cambra, Isaac Sanromà; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i també el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, que va cloure l’acte amb un discurs en què va fer una crida a la defensa dels drets civils i democràtics per tal de seguir prosperant no només de forma econòmica sinó també com a societat.

Història del Càmping Joan

El Càmping Joan de Cambrils és una empresa familiar fundada l’any 1978. Va néixer en uns terrenys que la família posseïa i va anar creixent fins a consolidar-se com està en l’actualitat. Amb aproximadament unes 5 hectàrees, el càmping disposa de 120 allotjaments i 190 parcel·les que tenen capacitat per allotjar 1000 persones. Un càmping que es troba a primera línia de platja –al passeig Marítim de Ponent–, on regna un ambient tranquil i confortable, ideal per a famílies que volen passar uns dies en plena natura amb totes les comoditats possibles.

Comenta aquest article