Informació general

Manifestació

Els Avis i Àvies per la llibertat dels Presos Polítics segueixen dempeus

Ahir, tot i la fina pluja que va caure, els Avis i Àvies van fer la concentració setmanal a la plaça de la Vila i la posterior manifestació pels carrers del voltant

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies de Cambrils per la llibertat dels Presos Polítics continuen dempeus i fidels a la seva cita setmanal a la plaça de la Vila. Ahir, sota una fina pluja, la concentració i la posterior manifestació es van celebrar per novena setmana consecutiva. Els Avis i Àvies van començar la concentració amb la lectura d'un escrit referent als darrers actes de repressió que el govern espanyol està infringint a diferents persones i col·lectius republicans. A continuació es va cantar l'Estaca i la manifestació es va posar en marxa fent el recorregut habitual cap el carrer de l'Hospital, passeig d'Albert, carrer de Gimbernat i cap a la plaça de la Vila, de nou, amb crits de "Llibertat presos polítics" i "Puigdemont, el nostra president". Un cop a la plaça es va tancar l'acte amb el cant dels Segadors i, ahir de manera especial, amb el crit de "Tots som CDR", repetit per tota la gent concentrada.

Manifestació el diumenge 15 d'abril i concentració el dilluns 16 d'abril

Entre els recordatoris que es van fer ahir, abans de començar l'acte, es va parlar de la manifestació contra la repressió que es farà aquest proper diumenge 15 d'abril a Barcelona, organitzada per "Espai Democràcia i Convivència". L'ANC de Cambrils ha posat cinc autocars a disposició per assistir a la manifestació i a hores d'ara ja estan tots plens i ja no hi ha possibilitat de contractar-ne cap més.

D'altra banda, aquest proper dilluns 16 d'abril farà sis mesos que els Jordis estan a la presó. En aquest cas, la concentració que es fa cada dia 16 de mes es traslladarà a la plaça del Pòsit, a les 20 h.

Sopar solidari el proper 30 d'abril

Els Avis i Àvies de Cambrils per la Independència organitzen un sopar solidari que se celebrarà el proper 30 d'abril al restaurant Can Jordi, situat al passeig Francesc Macià, 10. Els tiquets pel sopar es venen al preu de 25 euros i es poden adquirir a la llibreria La Pubilla (carrer de Roger de Flor, 1) i al Crit (carrer Verge del Camí, 22). Tots els beneficis que es facin en aquest sopar es destinaran a la Caixa de Solidaritat.

Els Avis i Àvies cambrilencs en la manifestació d'ahir, al seu pas pel carrer de l'Hospital / foto: Lluís Rovira i Barenys