Un mal darrer quart condemna el CB Cambrils femení a la pista de l'AB El Vendrell

Imatge d'arxiu d'un partit jugat del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit jugat del CB Cambrils femení aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria    -   sènior femení

AB El Vendrell 51 - CB Cambrils 36

Una altra derrota consecutiva del sènior femení, aquesta vegada a la pista del Vendrell. Com en les últimes derrotes, el Cambrils va jugar un bon partit i va mantenir l'empat en el marcador durant els tres primers quarts, seguint amb la bona defensa a la que l'equip cambrilenc ens té acostumats aquesta temporada. En el darrer quart, però, les cambrilenques van tenir dificultats per anotar mentre que El Vendrell va decantar el marcador amb contraatacs ben definits i un triple.

El proper partit es jugarà diumenge 15 a les 18:15h al pavelló de Cambrils contra l'escola Puigcerver.