Esports

Pesca

Cambrils acollirà la segona edició del Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada

Per Redacció

Presentació del proper concurs de pesca que es farà el 21 d'abril a Cambrils
Presentació del proper concurs de pesca que es farà el 21 d'abril a Cambrils | Cedida

El dissabte 21 d'abril, Cambrils acollirà la segona edició del Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada. Aquest concurs està organitzat per Hermanos Guasch SA, amb la col·laboració de la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils. El Barracuda Tour és un campionat de pesca internacional, en el qual participen més de 500 aficionats a la pesca de tot el món. Els selectives territorials decideixen els classificats que accediran a la Gran Final del Barracuda Tour de Beneteau, que tindrà lloc del 30 de maig al 2 de juny en Port du Crouesty, França.

El primer premi del Selective de Cambrils és el passaport a la Gran Final del Barracuda Tour a França. Dos participants de l'embarcació guanyadora representaran a la Costa Daurada en la Gran Final que se celebrarà en Port du Crouesty, Arzon. Hi haurà també trofeus pel segon i tercer classificat i peça major, així com diversos premis a sortejar entre tots els participants. Entre ells també es sortejarà una tercera plaça per a la Gran Final. D'aquesta manera, l'organització ofereix l'oportunitat al fet que qualsevol participant, independentment del resultat durant el concurs, opti a gaudir de la gran final que reuneix als millors pescadors.

Rodolf Guasch, CEO de Germans Guasch S.A., ha apuntat que: "es tracta de generar, també, activitat familiar. Apostem per aquest tipus d'esdeveniments no tancats, oberts a tothom. Volem que sigui una jornada de pesca i diversió alhora”. Per la seva banda, Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, ha assenyalat que “agraïm als Germans Guasch que el nostre club segueixi sent el que acull proves d'aquest tipus, tan ben organitzades”. El responsable de la secció de Pesca del CN Cambrils, Fermando Cendra, defineix el concurs com “un concurs familiar, molt obert. Fins i tot les captures es donen al Banc d'Aliments, perquè no busquem precisament la competició”.

Una jornada de pesca familiar

La benvinguda als participants es realitzarà a les 7:30h del matí, revisant amb els patrons tota la informació de registre necessària i aportant les indicacions que siguin oportunes durant la reunió de patrons. A continuació, de 8 a 13h, tindrà lloc el concurs. Les embarcacions podran pescar entre el Faro de Salou i el Faro de Tortosa, amb tècnica lliure, respectant la normativa especificada a les bases. No es pot sobrepassar la quantitat de canyes llicenciades, ni capturar espècies no permeses o bé mesures indegudes. Les captures es donaran al Banc d'Aliments.

El preu és de 50 € per participant (patrons i tripulació) i inclou el cobert en el dinar de germanor que tindrà lloc el mateix dissabte després de la competició, seguit del lliurament de premis, i una actuació d'animació. Els acompanyants que no vagin a bord i desitgen participar hauran d'abonar la mateixa quota d'inscripció. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquells que necessitin embarcació poden llogar una a través Barcelona Charter, a un preu especial per a la competició, i tramitar la corresponent llicència de pesca a través del Club Nàutic o bé online.

Les inscripcions es poden tramitar online a través del formulari inclòs en www.pescabarracuda.com i també a les oficines del Club Nàutic Cambrils.

El concurs comptarà amb els patrocinis de Suzuki Marine, empresa capdavantera en motors foraborda per a embarcacions, Daiwa, reconeguda marca de la matèria de pesca que és al seu torn patrocinador de la Gran Final del Barracuda Tour, i Barcelona Charter, empresa de lloguer d'embarcacions amb base a Cambrils, entre altres empreses també vinculades al territori i a la nàutica.

Comenta aquest article