Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats esportives

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant programa diferents actes per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

Per Redacció

Imatge de la piscina de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de la piscina de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat per demà dissabte 7 d'abril, un seguit d'activitats amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física. Aquestes propostes tindran lloc de les 11 a les 13 hores, a la Zona Esportiva Àster de l'Hospitalet de l'Infant i a la Zona Esportiva de Vandellòs i estan pensades per gaudir en família. Consisteixen en jocs i exercicis de psicomotrocitat (pre-esportius), per practicar amb els nens i nenes nascuts del 2012 al 2014; i en jornades de pàdel i tennis, per compartir amb els infants nascuts a partir del 2011.

Aquest mateix dia, amb l'objectiu també de fomentar l'activitat física, les entrades a la Piscina Municipal Coberta, al gimnàs i a les pistes de pàdel, tennis i frontó tindran un cost d'1 euro.

Les Jornades de Salut 2018

Per altra banda, per aquest mes d'abril, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i l'Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-L'Hospitalet han organitzat, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la Regidoria de Cultura, les Jornades de Salut 2018. Aquestes jornades consten de tres conferències, previstes per als propers dilluns del mes d'abril, a les 19.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet.

La primera, la del dilluns 9 d'abril, es titula "Del model de seguretat social al sistema nacional de salut" i anirà a càrrec de la directora del CAP, Mireia Garcia-Villarubia.

La segona, la del dilluns 16 d'abril, tractarà sobre l'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) i la impartirà Esther Morales, adjunta d'infermeria del CAP.

I de la tercera i darrera xerrada, la del dilluns 30 d'abril, se n'ocuparà Alba Sabaté, infermera del CAP, que parlarà de "L'evolució de la infermeria al llarg dels anys".

Imatge de la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet

 

Comenta aquest article