Informació general

Manifestació

L'ANC Cambrils organitza servei d'autocar per assistir a la manifestació unitària contra la repressió, el 15 d'abril a Barcelona

Per Redacció

Cartell de la manifestació que es farà a Barcelona el 15 d'abril
Cartell de la manifestació que es farà a Barcelona el 15 d'abril | Cedida

Cambrils per la independència, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), organitza servei d'autocar per assistir a la manifestació unitària contra la repressió, organitzada per l'Espai Democràcia i Convivència –integrat per l’ANC, Òmnium Cultural i un centenar d'entitats i sindicats–, que es farà a Barcelona el proper diumenge 15 d'abril. La marxa unitària, que coincideix amb els sis mesos de l'empresonament dels 'Jordis' i que es preveu multitudinària, arrencarà a les 11 del matí al passeig de Gràcia de Barcelona.


Per això, els autocars, sortiran el dia 15 d'abril a les 8.30 hores des de l'Estació d'autobusos de Cambrils. L'import del viatge, que inclou anada i tornada, és de 10 euros i els beneficis que puguin derivar-se d'aquesta venda seran destinats íntegrament a la caixa de solidaritat. Els tiquets es poden comprar als establiments El Crit (carrer de la Verge del Camí, 22) i Genesis Trends (passeig Miramar, 14).
Per a més informació, es pot contactar amb l'ANC cambrilenca a través d'aquest correu electrònic: cambrils@assemblea.cat

L'Espai Democràcia i Convivència, una resposta unitària

Segons el manifest fet públic el passat 27 de març per l'Espai Democràcia i Convivència, les entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana que el conformen, defensen i comparteixen els valors següents:
    •    La necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.
    •    Preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i la polarització social produïda en l'actual situació del país.
    •    La construcció d'un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals de la ciutadania i la cohesió social.
    •    El convenciment que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, en conseqüència, l'exigència a totes les institucions catalanes, de l'estat i europees a cerca les formes i espais per diàleg i la negociació política.
    •    Una crida a la societat catalana a respondre d'una manera pacífica i ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país i dels drets fonamental, a favor del diàleg.
    •    Una resposta coordinada, que inclou la mobilització pacífica de país, davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals i el treball constant per la convivència, la cohesió social i el diàleg.

Comenta aquest article