Informació general

Política

El PP demana la dimissió del regidor Eduard Pellicer per «menysprear i insultar» la comunitat aragonesa

Per Redacció

El regidor Eduard Pellicer, al centre de la imatge, en la darrera sessió plenària
El regidor Eduard Pellicer, al centre de la imatge, en la darrera sessió plenària | Lluís Rovira i Barenys

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Cambrils –David Chatelain– ha emès un comunicat en el que demana "la dimissió del regidor d'ERC –Eduard Pellicer– per menysprear i insultar, a través d’una publicació a les xarxes socials, els aragonesos que visiten el nostre municipi". Sembla ser que el regidor d'ERC va escriure a la seva pàgina de Facebook el missatge "Pumas bienvenidos a #Cambrils". Com va apuntar un altre usuari d'aquesta xarxa social, "Pumas" podria ser un acrònim de "Putos Maños". Chatelain ha assenyalat que “és inadmissible que un servidor públic que rep un sou que paguem tots els cambrilencs, sigui tan irresponsable”. El regidor popular ha afegit que “Pellicer ja sap que es va equivocar perquè va eliminar la publicació del seu perfil de Facebook, però el fet és que ja ha corregut entre la comunitat aragonesa amb un impacte molt negatiu”.

En el comunicat del PP també es diu que "Cambrils és un municipi turístic i insultar a aquells que han escollit la nostra ciutat per passar el seu temps d’oci, menjar als nostres restaurants i comprar a les nostres botigues, com ha fet el senyor Pellicer, no és la millor manera de fidelitzar-los". David Chatelain ha recordat que "hem tingut una bona Setmana Santa a nivell turístic, sent un dels pilars d’aquestes bones dades el turisme nacional, al que hem de cuidar. Per això, rebutgem els insults del regidor Pellicer, demanem que faci una disculpa pública i que dimiteixi, perquè no pot representar ni un minut més Cambrils i els cambrilencs”.

El portaveu del PP ha comentat que "també seria convenient saber la opinió que tenen sobre els insults, la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, i la de Promoció Econòmica, Ana López". Per la seva part, el regidor Eduard Pellicer no ha volgut dir res sobre aquesta qüestió.

Comenta aquest article