Societat

Solidaritat

L'Ajuntament de Cambrils col·labora en la campanya «Posa't la Gorra!» contra el càncer infantil

Per Redacció

Cartell de la propera edició de l'esdeveniment solidari Posa't la gorra
Cartell de la propera edició de l'esdeveniment solidari Posa't la gorra | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils dóna suport a la campanya “Posa’t la gorra” organitzada per l’AFANOC en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. La festa, que tindrà lloc a Port Aventura el proper 12 de maig de 10 a 14 hores, serà presentada pel periodista i escriptor Jair Domínguez (que actualment participa al programa “Està Passant” de TV3).

La setzena edició de l’esdeveniment estarà dedicada a l’univers digital i a la revolució de les xarxes socials, ja que, com explica l’organització, quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal de connexió amb el món. A més de gaudir de les atraccions del parc durant tot el dia, com cada any els i les visitants també podran participar en els tallers, sortejos i actuacions a La Plaça de la Xina.

Recaptar fons contra el càncer infantil

L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic, així com recaptar fons per mantenir i millorar "La Casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que van a rebre el tractament als hospitals de referència.

La gorra, que enguany ha estat dissenyada per “Desigual”, més l’entrada al parc, es pot adquirir per 21 euros a l’Oficina de Turisme de Cambrils o bé de forma anticipada fins el dia 11 de maig al web www.posatlagorra.org. En el segon cas, s’ha d’imprimir l’entrada i accedir directament al parc on s’entregarà la gorra. També hi ha la possibilitat d’adquirir al mateix parc només la gorra per 7 euros. Els infants i adolescents malalts de càncer i els seus germans i germanes menors d’edat tenen accés gratuït a la festa.

Comenta aquest article