Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es promociona com a destinació familiar a la fira Petitàlia de Lleida

Per Redacció

Imatge de l'estand promocional de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de l'estand promocional de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Per segon any consecutiu, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira Petitàlia (La gran fira familiar), que enguany s’ha celebrat conjuntament amb la 5a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM) els dies 17 i 18 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida. Amb la participació en aquesta 12a edició de la fira, la Regidoria de Turisme ha volgut promocionar el municipi com a destinació familiar i captar aquest tipus de públic, les famílies, que busca tranquil·litat, bons serveis i activitats per gaudir amb els infants.

Precisament, el que més interès va despertar a la fira van ser "les platges del municipi, de poca fondària, sorra fina i aigües transparents; i les activitats per a fer en família, com ara les rutes de caiacs i les visites guiades", segons ha explicat la regidora de Turisme, Elidia López, que va ser-hi present. La regidora ha fet una valoració positiva d’aquesta acció promocional que s’ha dut a terme a Lleida, una demarcació propera i ben comunicada amb Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. "En vista del volum de gent que va aplegar l’any passat aquest certamen i que va interessar-se per la nostra destinació, vam decidir repetir enguany l’experiència i tornar a prendre-hi part un altre cop amb un estand propi. Hem tornat novament satisfets d’haver assistit a aquest esdeveniment, que segons ha informat la Fira de Lleida, ha reunit prop de 16.000 visitants".

Els sectors representats a Petitàlia han estat: la preparació al part, la criança i la salut, els productes infantils i la puericultura, les llars d’infants i les ludoteques, els col·legis i l’educació infantil, les escoles d’idiomes i música, les activitats extraescolars i esportives, les activitats d’estiu i les colònies, els càmpings i les vacances familiars, el turisme i les activitats en família i els jocs i les activitats de lleure.