Esports

Futbol

Compte enrere per a l'inici del Mundialito de futbol

A Cambrils –la seu central del torneig– ja s'ha iniciat el muntatge als camps de futbol que acolliran aquesta nova edició del campionat

Per Redacció

Imatge de la carpa del Mundialito Center, en l'edició de l'any passat
Imatge de la carpa del Mundialito Center, en l'edició de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Compte enrere per a l'inici del Mundialito de futbol que, enguany, celebra el seu 25 aniversari. A Cambrils –la seu central del torneig– ja s'ha iniciat el muntatge als camps de futbol i, durant aquests dies, s'enllestiran els treballs per tenir-ho tot a punt per a iniciar una nova edició d'un torneig que reunirà uns 4.000 futbolistes arribats d'arreu del món. Aquesta passada setmana es va fer el sorteig de les cinc categories, dividides en 36 grups i uns 900 partits que començaran a disputar-se el proper diumenge 25 de març, amb les fases de classificació Or, Plata, Bronze i Fair Play, partits que es disputaran fins el dimecres. Ja el dijous començaran els quarts de final, el divendres les semifinals i, per últim, les finals el dissabte 31 de març, que es jugaran a Cambrils durant el matí i la tarda. Tots els partits són d'accés gratuït.

Acte inaugural a Tarragona el proper 25 de març

Com a gran novetat per aquest 25 aniversari del Mundialito, l'acte inaugural es farà a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona (TAP), el diumenge 25 de març a les 20 hores. Els presentadors Jaime García i Deborah Sabina animaran al públic al ritme del DJ Ulises Acosta, tots tres arribats des de Gran Canària. També hi haurà l'actuació de diversos grups locals de música, ball, castells i gegants. La festa acabarà amb la gran desfilada de tots els equips participants al torneig. Per altra banda, l'acte de clausura també es farà a la TAP, el divendres 30 de març a les 20 hores, amb música, ball i animació. Durant aquesta cerimònia s'entregaran les medalles als prop de 4.000 participants i els premis individuals en cada categoria com la Pilota d'Or, Pilota de Plata, Millor Porter, Millor Entrenador, Millor Afició i millor presentació en l'acte d'inauguració. Les entrades per aquests esdeveniments ja estan a la venda a la web www.mundialito.org.

Les carpes centrals del Mundialito Center –que es muntaran a Cambrils– estan en fase de construcció. Allí es podrà visitar de forma gratuït el Museu itinerant que compta amb més de 6.000 objectes i que enguany serà enriquit amb les samarretes signades d'alguns dels millors jugadors, que seran entregades pels equips representants. La botiga del Mundialito i la Fundación EIF Ricardo Godoy es trobaran en aquest mateix espai. A més, s'inclouen diverses atraccions relacionades amb el món del futbol.

Així doncs, Cambrils serà la seu central amb nou camps habilitats, mentre que les subseus seran: Vila-seca, Salou, La Selva del Camp, Mont-roig del Camp i La Floresta, cadascun d'aquests amb dos camps habilitats.

Comenta aquest article