Cultura

Música

El Daurada Escena Festival Líric Internacional 2018 comptarà, enguany, amb quatre concerts i tres escenaris

Per Redacció

Presentació del festival, el passat divendres, a càrrec del seu impulsor Rafael Moreno acompanyat de Carles Cugat
Presentació del festival, el passat divendres, a càrrec del seu impulsor Rafael Moreno acompanyat de Carles Cugat | Cedida

El Daurada Escena Festival Líric Internacional 2018 comptarà, enguany, amb un cartell de quatre concerts que se celebraran en tres escenaris diferents: l'Orangerie Bodegues Clos Barenys de Vila-seca, el Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant i el Teatre Metropol de Tarragona. Aquest passat divendres, 16 de març, es va fer la presentació oficial de la programació musical, a la seu de l'SGAE de Barcelona, amb Carles Àlvarez com a padrí d'honor.

El primer concert del programa tindrà lloc el 14 de juny, a l'Orangerie Bodegues Clos Barenys, i anirà a càrrec del baríton Carles Pachón i Anna Crexells al piano. La següent actuació es farà l'1 de juliol, al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, de la mà de la mezzosoprano Marina Viotti, el pianista Todd Camburn i Gerry López al saxo. Òpera Exprés amb Roberto Devereux Belcanto MSC serà el tercer concert, el 7 de juliol al Teatre Metropol de Tarragona. Finalment, el festival es clourà amb el concert de la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert i la pianista Anna Crexells. Serà el 12 de juliol a l'Orangerie Bodegues Clos Barenys.

 

Comenta aquest article