Remuntada del Cambrils Unió davant l'Ulldecona que el manté en el liderat

Cristian i un jugador de l'Ulldecona pugnen per la pilota en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

Cambrils Unió 2 - CF Ulldecona 1

Victòria mol treballada en un partit complicat pels locals que a la part final del partit van haver de remuntar un resultat advers. La primera part del partit es va acabar amb empat a zero tot i que els cambrilencs haurien pogut moure el marcador en un parell d'ocasions. Aquesta primera part es va caracteritzar per un Cambrils al que semblava que li faltava una marxa més i un Ulldecona amb jugadors molt experimentats i ferm en defensa. A la segona part el Cambrils Unió va sortir amb més decisió però una errada clamorosa d'un defensa local va propiciar el 0 a 1 al minut 63 de partit. Hi havia temps de reaccionar i així va ser com al minut 76 de partit una excel·lent rematada de cap dins l'àrea a càrrec de Gito posava l'empat al marcador. El 2 a 1 va venir tres minuts més tard en una excel·lent jugada i una espectacular rematada de xilena a càrrec de Cholo. El Cambrils Unió va controlar els minuts finals de partit i es va endur els tres punts que el mantenen al liderat del grup, a cinc punts del segon classificat, l'Amposta.

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió jugarà al camp de la Pobla de Mafumet B.

Erik, del Cambrils Unió, controla la pilota davant d'un jugador de l'Ulldecona / Foto: Lluís Rovira i Barenys