Esports

Futbol

El Reus B Cambrils cau al camp del Figueres i encaixa la tercera derrota consecutiva

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el Reus B Cambrils i el Figueres, el passat mes d'octubre
Imatge del partit de la primera volta entre el Reus B Cambrils i el Figueres, el passat mes d'octubre | Juan Antonio Dorado

Tercera Divisió, grup 5

UE Figueres 2 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va caure derrotat, aquesta jornada, al camp de la Unió Esportiva Figueres per 2 a 1. Ben aviat, en el minut 2 de joc, els roig-i-negres es van trobar amb un primer gol en contra, després d'un inici fulgurant dels locals que es van mostrar molt efectius en atac. De fet, en el minut 20 de joc, el Figueres tornava a ampliar diferències amb el 2 a 0. Després d'aquest mal inici de partit, el Reus B Cambrils es va refer i va començar a dominar el partit i a crear ocasions, però sense massa encert de cara a la porteria rival. En el tram final de la primera part, els roig-i-negres, es van fer amb el pes del partit, mentre que els locals es van limitar a sortir en algun contraatac. Tot i la insistència del Reus B Cambrils, es va arribar al descans amb el mateix resultat.

En la represa, l'equip dirigit per Albert Company va sortir decidit a remuntar el marcador advers. Van disposar de diferents ocasions de gol, però aquest no va arribar fins pràcticament les acaballes del partit. Un gol de Xavi en el minut 86, ajustava el marcador amb el 2 a 1, però els reusencs ja no van poder fer l'empat per sumar algun punt positiu.

Amb aquest resultat, el Reus B Cambrils se situa en la dotzena posició del grup 5 de la Tercera Divisió amb 41 punts, a 14 punts de les posicions de descens. Els roig-i-negres acumulen una ratxa negativa de tres derrotes consecutives que intentaran revertir aquest proper dissabte 24 de març, a les 18.30 hores a l'estadi municipal de Cambrils, contra el Santboià.

Comenta aquest article