Cultura

Concert

Trobada de Corals Cambrilenques amb motiu del 50 aniversari de la Coral Verge del Camí

Per Josep Maria Ferrando

Imatge final de totes les corals cambrilenques participants a la trobada
Imatge final de totes les corals cambrilenques participants a la trobada | Josep Maria Ferrando

En el marc del 50 aniversari de la Coral Verge del Camí, el passat diumenge al vespre, l’Ermita de la Mare de Déu del Camí es va sobreeixir de públic per assistir al concert coral que va comptar amb la participació de set corals cambrilenques. En un ambient de molta expectació, cent cinquanta cantaires de totes les edats van omplir el santuari amb un extens repertori de cançons clàssiques i populars que van rebre l’aplaudiment unànime dels assistents. Abans de començar el concert, la presidenta de la Coral Verge del Camí, Lídia Utset, va tenir unes paraules de benvinguda a les corals convidades, agraint la seva col·laboració i convidant a tothom a gaudir d’aquest cinquantè aniversari de la Coral.

Les corals que van participar a la trobada a més de la Coral Verge del Camí –dirigida per la Núria Ortoneda– van ser el Cor de Petits Cantors de l’Escola Municipal de Música de Cambrils sota la direcció de Ma. Del Mar González; el Cor Vivace també de l’EMMC, dirigit per Reyes Gil amb l’acompanyament al piano d’Andrés Moya; el Cor d’alumnes de l’escola Guillem Fortuny, dirigit per Marc Guerris; la Coral Infantil de la Coral Verge del Camí, amb la seva directora Esperanza Miguel i amb Andrés Moya al piano; la Coral Les Veus del Casal, dirigida també per Marc Guerris i acompanyada per Marc Torres al piano i la Coral Veus de Mar, dirigida per David Molina.

Com a acte final del concert tots els cantaires es van sumar en una coral conjunta que sota la direcció de la Núria Ortoneda van cantar com a cançons de cloenda El Cant del Ocells i Rossinyol.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades