Esports

Futbol

Derrota per la mínima del Reus B Cambrils al camp de la UE Castelldefels

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i la UE Castelldefels, disputat el passat octubre
Partit de la primera volta de la lliga entre el Reus B Cambrils i la UE Castelldefels, disputat el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió

UE Castelldefels 2- Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va caure derrotat, aquesta jornada, al camp de la UE Castelldefels per un ajustat 2 a 1. A més, el gol de la derrota per al filial roig-i-negre va arribar en el minut 89 de partit. Els jugadors d’Albert Company van gaudir del domini de la pilota en la majoria de trams del partit però no van aconseguir transformar les ocasions.

Durant la primera part, el Reus B Cambrils va dominar la pilota, però les ocasions de gol més perilloses van ser obra dels locals. La màxima igualtat es va mantenir fins al final del primer període, arribant al descans amb un empat a zero. Ja en la represa, el Reus B Cambrils va sortir molt endollat amb la iniciativa de fer un pas endavant. Ben aviat, en el minut 46, va arribar el gol roig-i-negre, després d'una bona cavalcada per la banda esquerra d'Adrián Guerrero que va assistir a Xavi Jaime per marcar el 0 a 1. Només deu minuts més tard, la UE Castelldefels va aprofitar un contraatac per restablir l'empat en el marcador. En els darrers minuts de joc, el partit es va convertir en un duel d'anades i vingudes. El Reus B Cambrils es va acostar a la porteria rival en diverses ocasions, però no van estar encertats. Poc abans del xiulet final de l'àrbitre va arribar el gerro d'aigua freda per al Reus B Cambrils. La UE Castelldefels va aprofitar un error defensiu per marcar el 2-1 i emportar-se la victòria in extremis. Amb aquesta derrota, el Reus B Cambrils se situa a la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 41 punts, 17 per sobre de les posicions de descens.

El proper partit dels homes d’Albert Company tindrà lloc el proper diumenge 18 de març a les 16:30h al camp de la Unió Esportiva Figueres.

 

Comenta aquest article