Esports

Futbol sala

El CFS Laguna cau derrotat a la pista del líder, el CFS El Catllar

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el CFS Laguna i el CFS El Catllar, disputat el passat octubre
Partit de la primera volta de la lliga entre el CFS Laguna i el CFS El Catllar, disputat el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala

CFS El Catllar 6 - CFS Laguna 2

El CFS Laguna segueix immers en la seva ratxa negativa de resultats i, aquest passat cap de setmana, va tornar a caure derrotat. En aquesta ocasió, l'equip cambrilenc es va desplaçar a la complicada pista del líder, el CFS El Catllar. Ben aviat, en el minut 1, els locals s'avançaven en el marcador, però aquest gol va tenir la resposta del Laguna que, mitjançant Fabián aconseguia empatar el marcador. L'empat però va ser un miratge, perquè poc abans del descans, el Catllar materialitzava dos gols més que els donava un avantatge més ampli. En la represa va seguir la mateixa tònica i els locals van desplegar la seva capacitat ofensiva, fent dos gols més en els minuts 24 i 32. A dos minuts del descans, el Laguna marcava el seu segon gol, novament obra de Fabián. Pràcticament a les acaballes del temps reglamentari, el líder transformava la seva sisena diana.

Amb aquesta derrota, el CFS Laguna ocupa la novena posició del grup. Aquest proper diumenge, a les 16 hores, rebrà la visita del Tecnovit Alforja –sisè classificat– al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article