Esports

Futbol

Cambrils tornarà a ser la seu central, per segon any consecutiu, del Mundialito de futbol

Per Redacció

Imatge d'un dels partits del Mundialito de l'any passat
Imatge d'un dels partits del Mundialito de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils tornarà a ser la seu central, per segon any consecutiu, del Mundialito de futbol. Aquest torneig de futbol infantil, que enguany arriba a la seva 25a edició, es disputarà entre els dies 24 i 31 de març i reunirà més de 4.000 jugadors d'entre 7 i 12 anys arribats dels cinc continents. S'hi donaran cita els equips base dels millors equips del món com l'Oporto, Sporting de Lisboa, Málaga CF, Liverpool FC, PSV, Borussia Dortmund, Juventus FC, Inter de Milán, Sevilla FC, América de México, Shalke 04, Galatasaray, Besiktas, Spartak de Moscú, Atlético de Madrid, Kashima Antlers, Valencia CF, Fenerbahçe, UD Las Palmas, Steaua de Bucarest, Apoel FC, Girona, Paok Salónica FC Levante UD o el Real Celta de Vigo i, també equips propers com el Nàstic de Tarragona i el CF Reus Deportiu.

El proper 23 de març començaran a arribar totes les delegacions que estaran allotjades a diferents punts de la Costa Daurada, mentre que el diumenge 25 de març s'iniciarà la competició. Durant tota la setmana es disputaran uns 900 partits en els diferents camps de joc repartits per la demarcació tarragonina, que estaran connectats per la Mundialito Line –un servei de transport del torneig–. Les finals es disputaran el dissabte 31 de març, a partir de les 9.30 hores. 

Cambrils tornarà a ser la seu central, on es disputaran els partits més rellevants. Seran subseus municipis com Vila-seca, Salou, Mont-roig del Camp i Miami, La Floresta (Tarragona) i La Selva del Camp. L'acte inaugural es farà a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona, el diumenge 25 de març a les 19.30 hores, amb un espectacle. En aquest mateix escenari també es farà l'acte de clausura, el divendres 30 de març a les 19.30 hores amb l'entrega dels premis individuals a tots els participants i als jugadors més destacats. La venda d'entrades per aquests dos actes ja està activa a la plataforma Ticketing. Les entrades per a tots els partits seran gratuïtes.

Comenta aquest article