Atletisme

Tres posicions de podi per als atletes cambrilencs al Trofeu d'Hivern d'atletisme en pista

Sandra Rebollo en la prova de salt d'alçada
Sandra Rebollo en la prova de salt d'alçada | Cedida

L’Estadi d’Atletisme del CN Reus Ploms va ser l’escenari, el passat dissabte 24 de febrer, del Trofeu Hivern d’atletisme en pista. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un excel·lent nivell, assolint tres posicions d’honor:

• Nuria Caballero: Salt de Llargada Absolut 5.25 m. - Primera classificada

• Jennifer Molano: Llançament de pes S-18 8.85 m. - Primera classificada

• Zoe Delgado: 1.000 m. llisos S-10 4’18”4 - Primera classificada

En conjunt es van assolir dues marques mínimes per a participar en Campionats de Catalunya i 13 millores de marca personal.

Control s-18 de pista coberta

Simultàniament, atletes del Club Atletisme Cambrils van disputar, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la 5a jornada de Control S-18 de Pista Coberta.

Els seus resultats van ser:

• Jan Monserrate: 200 m. llisos 24”11 4t a la 2a sèrie

• Andreu Dalmau: 60 m. tanques 9”21 4t a la 2a sèrie

• Pau Avellana: 60 m. tanques 10”70 5è a la 3a sèrie

Campionat de Catalunya de proves combinades s-18 de pista coberta

Per la tarda, el Club Atletisme Cambrils va estar representat al Campionat de Catalunya de Proves Combinades S-18 que es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. En una competició reservada als deu millors atletes de Catalunya hi participaven la Sandra Rebollo a la categoria femenina i el Jan Monserrate a la masculina.

Amb un gran nivell competitiu, doncs les quatre primeres classificades assolien la marca mínima de participació als campionats estatals, la Sandra va assolir la 7a. posició amb una puntuació de 2.605 punts que representava un nou Rècord de Cambrils de l’especialitat. Tanmateix, assolia el rècord de Cambrils a la prova dels 800 m. llisos i dues millors marques personals a les proves de 60 m. tanques i salt d’alçada.

Diferent sort va tenir el Jan. Al final de la primera jornada assolia la mínima per a participar al Campionat d'Espanya a la prova dels 60 m. llisos amb una marca de 7"33, marca personal al salt de llargada amb un millor intent de 5.69 m. i unes marques molt properes a la seva marca personal al salt d'alçada i llançament de pes. Dissortadament, problemes de periostitis a la cama de batuda el feien abandonar la competició quan es trobava en 4a. posició a només 7 punts del 3r classificat.