El CFS Mediterrani, subcampió de la Copa Tarragona

Equip sènior del CFS Mediterrani que ha quedat subcampió de la Copa Tarragona
Equip sènior del CFS Mediterrani que ha quedat subcampió de la Copa Tarragona | Cedida

El CFS Mediterrani va disputar, aquest passat cap de setmana, la fase final de la Copa Tarragona. A la semifinal, disputada el dissabte a la tarda a Salou, l'equip cambrilenc es va enfrontar al Vila-rodona. El CFS Mediterrani no va donar opcions al seu rival i el va golejar per un clar 6 a 1. Ben aviat, en el minut 1, Chafer avançava a l'equip i poc abans del descans, Jorge donava un avantatge de 2 a 0. Ja en la represa, el Vila-rodona va ser capaç de retallar diferències, però aquest gol no els va servir de gaire davant de l'encert ofensiu dels cambrilencs. En poc menys de quatre minuts, el Mediterrani feia quatre gols més –Medina (2), Fran i David– que sentenciaven l'eliminatòria.

Final: CFS Mediterrani 3 - Amposta 7

L'endemà diumenge, al pavelló d'Amposta, es va disputar la final de la categoria. En el duel final, l'equip cambrilenc es va enfrontar al Salou FS. Els salouencs, un equip jove i ben treballat, no va donar massa opcions al Mediterrani que va caure derrotat per 3 a 7. Tot i la contundència del marcador final, la primera part va ser força disputada i els cambrilencs van disposar de nombroses ocasions per marcar, però no les van transformar. Per contra, el Salou va fer dos gols de rebot i va marxar al descans amb un 0 a 2 favorable. En la segona part, el Mediterrani va ajustar el marcador amb un gol de Gerard, però la precipitació de l'equip cambrilenc va propiciar dues errades que van ser aprofitades pel Salou. A més, la mala sort va fer que Jorge es marqués en pròpia porteria, deixant un complicat 1 a 5 en el marcador. Després, el Salou va fer el seu sisè gol, mentre que Jorge marcava el segon dels cambrilencs. En el 37, els rivals tornaven a marcar i ja en el darrer minut, Héctor Pereira situava el definitiu 3 a 7.