El CB Cambrils trenca la ratxa negativa i guanya a la pista de l'AE Claret

Imatge del partit disputat entre el CB Cambrils i l'AE Claret, a la primera volta de la competició | Lluís Rovira i Barenys

Tercera masculí

AE Claret A 59 - CB Cambrils 72

Desplaçament a la pista del AE Claret de Valls, el cuer del grup, aquest passat diumenge per la tarda que ha servit per trencar la ratxa de tres derrotes consecutives que havia obtingut l'equip cambrilenc en les tres darreres jornades. Bon parcial inicial per al Cambrils que en un bon primer període aconseguia distanciar-se en el marcador per 10-21. Aquest parcial va ser refrendat amb bons minuts de joc en el segon quart que permetien eixamplar les diferències fins a disset punts, 21-38 favorable al Cambrils, a la mitja part. En la represa, primers minuts d'intercanvi de punts entre els dos equips. A la segona meitat d'aquest tercer quart  va tenir lloc la remuntada de l'equip vallenc que es va arribar a posar a sis punts, 44-50. Però en el darrer període el CB Cambrils va tornar a imposar el seu joc aconseguint finalment una nova victòria a domicili per 59-72 la qual cosa també ha suposat que l'equip cambrilenc es col·loqui en quarta posició a la classificació del grup.

Aquest proper diumenge al matí, el CB Cambrils juga a casa davant el CB Torres de Segre.