Esports

Handbol

Nou triomf del CH Cambrils que el situa tercer a la classificació

Per Redacció

Partit del CH Cambrils contra el CH Parets, aquest passat dissabte a la tarda
Partit del CH Cambrils contra el CH Parets, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Lliga Catalana

CH Cambrils 30 - CH Parets 23

Nova victòria de l'equip sènior A del CH Cambrils que segueix amb la seva ratxa i es col·loca tercer a la classificació a 3 punts de la fase d’ascens a 1a Nacional. El Parets visitava la pista cambrilenca amb la intenció de tornar a guanyar a l'igual que va fer a la primera volta. Partit fàcil dels locals a l’inici on van sortir amb ganes de liquidar aviat el partit i al minut 5 ja guanyaven per 5 a 1, però el que semblava fàcil es va torçar i un bloqueig de joc i efectivitat provocava que el Parets retallés el marcador 8 a 4 , però encara mes perillós va ser el minut 20 on l’equip vallesà col·locava el 10 a 9 al marcador. La Lliga Catalana demostra que no et pots relaxar i el tècnic cambrilenc Agustín Tortosa va reaccionar ràpid i va reajustar l’equip i, en 3 minuts, van tornar a marxar de 4 gols 13 a 9, fins a la mitja part que van augmentar la diferencia fins al 17 a 12 a la fi dels primers 30 minuts.

La segona part va ser de control per a l'equip local, mentre el porter Marc que va fer aturades de molt mèrit. Durant aquest període sempre es van mantenir les mateixes diferències: 19 a 15 al 10 minuts, 24 a 19 als 20 minuts i així fins al final del partit en el què no es va veure perillar el resultat evitant que l’equip visitant tingués cap oportunitat. Resultat final 30 a 23 al Palau Municipal d'Esports que es converteix en un fortí i que pot ser clau en les opcions d’entrar a les fases d’ascens.

Aquesta propera jornada, nova prova de foc per als cambrilencs que visiten la difícil pista del Calella on l’any passat van caure clarament i que no es pot repetir si es vol seguir optant a les posicions capdavanteres.

Comenta aquest article