Judo

Un or, dos argents i un bronze dels judokes cambrilencs a la Super Copa Catalunya benjamí i aleví

Per Miquel A. Díaz

Judokes cambrilencs que van competir a la Super Copa de Catalunya. D'esquerra a dreta: Andreu Ballesté, Iker Triviño, David Sevilla i Aleix Garcia | Cedida

El passat 17 de febrer es va disputar la Super Copa Catalunya de judo en les categories benjamí i aleví. Per part del Club Dojo Cambrils hi van competir quatre representants –dos en la categoria aleví (nascuts els anys 2006 i 2007) i dos en la categoria benjamí (nascuts els anys 2008 i 2009)– assolint uns molt bon resultats. Al matí es va encetar la competició en la categoria aleví amb l'Andreu Ballesté al pes de -45 kg i l'Aleix Garcia al pes de -40 kg. L'Andreu Ballesté va fer una lligueta en la què va disputar un total de quatre combats, guanyant tres i perdent un. Amb aquest resultat, el judoka cambrilenc es va penjar la medalla d'argent. Igualment, el seu company Aleix Garcia va disputar un total de tres combats, dels quals va guanyar dos i va perdre l'altre. Garcia també va assolir la segona posició del podi en el seu pes.

Per la tarda va tenir lloc la competició dels benjamins, amb el cambrilenc David Sevilla al pes de -30 kg. A mida que va anar avançant el campionat, el David va anar agafant confiança i va superar tots els seus combats, demostrant un alt potencial tècnic. Finalment, el judoka cambrilenc es va proclamar campió del seu pes i medalla d'or. L'altre benjamí del Dojo Cambrils va ser l'Iker Triviño que va fer una molt bona competició amb una actitud molt ofensiva. El cambrilenc va guanyar dos combats i va perdre els altres dos que va disputar. A destacar que aquesta era la seva primera competició a nivell català i, tot i la seva inexperiència es va acabar penjant una merescuda medalla de bronze.

Des del club es fa una valoració molt positiva dels equips inferiors que ja comencen a despuntar a les competicions de nivell català. De fet, aquest campionat es podria equiparar a un campionat de Catalunya.