Societat

Visita escolar

Més de 70 alumnes de quart de Primària del col·legi Vidal i Barraquer visiten l’Ajuntament

Per Redacció

Foto de grup dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que van visitar, ahir, l'Ajuntament
Foto de grup dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que van visitar, ahir, l'Ajuntament | Cedida

77 alumnes de les tres classes de quart de Primària del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van visitar, ahir al matí, l'Ajuntament de Cambrils. L'alcaldessa –Camí Mendoza– va ser l'encarregada de rebre'ls a la sala de plens del consistori. Els xiquets van acudir amb un qüestionari a la carpeta i amb moltes ganes de conèixer millor la feina de l’alcaldessa i el funcionament de l’administració.

Els alumne li van plantejar a l'alcaldessa tot un seguit de preguntes com: des de quan va voler ser alcaldessa, si tenia alguna amiga alcaldessa, perquè només hi havia un alcalde o alcaldessa i no dos, què va ser més difícil per arribar a ser alcaldessa, què és el més divertit que li ha passat, quines mesures té previstes perquè Cambrils sigui una ciutat sostenible, què és el que li agrada més de la seva feina, com va viure la nit de l'atemptat o si li va fer vergonya la primera vegada que va parlar al Ple Municipal?

Durant la conversa, els alumnes també li van demanar informació sobre tres fills il·lustres de Cambrils que tenen bust a la sala de plens: el doctor Antoni de Gimbernat, el cardenal Vidal i Barraquer i el pare Salvador Gené. Posteriorment, els alumnes, acompanyats pels agents escolars, van visitar les dependències de l’Ajuntament i la comissaria de la Policia Local.

Comenta aquest article