Esports

Futbol

El Reus B Cambrils salva un punt al camp del tercer classificat, el Prat

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Reus B Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Reus B Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Divisió, grup 5

Prat AE 1 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va empatar, aquesta jornada, al camp del Prat AE –tercer classificat del grup–. El filial roig-i-negre va aconseguir rascar un punt en un dels camps més complicats de la categoria. Els homes d’Albert Company se situen en la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 41 punts, a cinc del play off d’ascens.

Els locals van dominar durant els primers minuts de l’encontre però el duel es va anar igualant. El Reus B Cambrils no va gaudir de gaires ocasions de gol però va ser efectiu de cara porteria. Al minut 25 Adrián Guerrero va obrir la llauna amb un xut des de fora de l’àrea posant el 0-1 al marcador. Els jugadors roig-i-negres es van mantenir molt ben ordenats en defensa tot i la insistència local. Ja en la represa, l’AE Prat va sortir bolcat a l’atac, però la bona actuació del porter del Reus B Cambrils –Chechu Grana– va refusar totes les ocasions. A més, els locals també van estavellar un xut al travesser. De mica en mica, els pratencs van posar a prova la defensa del Reus B Cambrils fins que al minut 85 van aconseguir marcar l’1-1. Aquest resultat ja va ser definitiu, amb repartiment de punts per ambdós conjunts.

El Reus B Cambrils se situa en la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió. A més, els roig-i-negres augmenten el marge respecte la zona de descens, ara a 21 punts. El proper partit de l'equip tindrà lloc aquest proper diumenge 4 de març a les 17 hores al camp municipal de Cambrils davant L’Hospitalet Centre Esports, segon classificat.

Comenta aquest article