Societat

Formació

Més de 25 empreses del món hoteler i gastronòmic participen a les XXII Jornades Gastronòmico-Turístiques de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Per Redacció

L'enòleg de Mas Parxet, ahir a la tarda, fent una explicació sobre aspectes generals de la cultura del vi
L'enòleg de Mas Parxet, ahir a la tarda, fent una explicació sobre aspectes generals de la cultura del vi | Lluís Rovira i Barenys

Més de 25 empreses del món hoteler, turístic, gastronòmic i alimentari han participat a les XXII Jornades Gastronòmico-Turístiques de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, que s'han desenvolupat des del passat dimarts 20 de febrer fins ahir dijous 22 de febrer. Aquestes jornades tenen l’objectiu principal d’aprofundir i potenciar, de la mà dels professionals del sector, en la formació de qualitat de l’alumnat del centre com a requeriment imprescindible per incorporar-se al mercat laboral amb garanties de servei.

Els professionals dels rams de l'hoteleria i del turisme que han passat per aquestes jornades han abastat un ampli ventall d'aspectes dels quals els alumnes n'han pres bona nota. Totes les empreses que han participat en aquestes jornades ho han fet de forma completament altruista demostrant així la seva implicació en el Projecte Educatiu del centre. En els últims informes de inserció laboral de la FP “Només nou mesos després d’haver finalitzat els estudis en FP un 54% dels graduats ja estan inserits en el mercat laboral, és a dir, que treballen o combinen la feina amb els estudis “

Força demanda de personal amb qualificació


Actualment, la demanda de personal amb qualificació dins el sector serveis cada cop és més alta, segons afirmen els responsables del centre educatiu, "les expectatives dels turistes i dels usuaris exigeixen una qualitat, i essent una zona receptora de turisme, la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, hem de ser coherents a la demanda proporcionant des de la formació de la FP del centre i des de l’empresa una resposta d’excel·lència per mantenir els nivells de qualitat turística i gastronòmica que s’ofereixen fins el moment. Aquestes Jornades són una mostra del nexe entre la formació de la FP, el món empresarial, la innovació i la millora contínua dirigida a una competitivitat constant dins el nostre sector."

 

 

Comenta aquest article