Informació general

Política

El CDR de Cambrils demana a ERC i PDeCAT que trenquin el pacte de govern amb el PSC

Per Redacció

logo del CDR de Cambrils
logo del CDR de Cambrils

El CDR de Cambrils ha emès un comunicat en el que es demana als partits independentistes que formen part del govern municipal de Cambrils, ERC i PDeCAT, que trenquin el pacte de govern amb el PSC. En el comunicat, el CDR afirma que el PSC és "un partit còmplice de mantenir a la presó els Jordis, el conseller Forn i el Vicepresident Junqueras. És també col·laborador del segrest de les nostres institucions i de l’exili del Govern legítim. Preferim un govern en minoria, però amb dignitat. Al qual no només preocupi la cadira, sinó que treballi per fer efectiu el mandat i pels votants que representa".En el comunicat, el CDR també explica que ERC es va comprometre per escrit a l'ANC local, en la campanya electoral de les darreres eleccions municipals, que proposaria l'adhesió del municipi a l'AMI en el primer ple que es fes.

L’Apunt

Carta del Comitè de Defensa de la República de Cambrils als partits polítics independentistes de Cambrils

Volem recordar que a Cambrils, durant la campanya electoral de les eleccions municipals de maig de 2015, ERC es va comprometre a complir uns objectius, els quals va signar juntament amb l'ANC local: «Na Camí Mendoza, en representació de la candidatura... en el cas de ser elegits com a regidors/es, alcalde o alcaldessa, ens comprometem a:

1) Proposar al primer Ple municipal ordinari l'adhesió del nostre Ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a tenir-hi un paper actiu.

2) Promoure campanyes des del nostre grup municipal per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari i que les guanyin les forces que incloguin el full de ruta cap a la constitució d’un Estat independent en el seu programa.

Des del CDR de Cambrils, volem transmetre el nostre descontentament amb la passivitat d’ERC i PDeCAT que mantenen el PSC al govern municipal. Mai és tard per rectificar i si el que volem és construir la República Catalana, ara cal més que mai actuar en conseqüència. ¿Com es pot explicar el fet de mantenir un pacte de govern amb els que donen suport a l’aplicació del 155 contra tot el nostre poble i les nostres institucions?

FEM FORA EL 155 DEL GOVERN DE CAMBRILS

3) Assumir que, en el cas que les eleccions ... configurin una majoria independentista al Parlament, proposarem que el nostre Ajuntament ... es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l’Estat Català, ... Després de tres anys de mandat, cal dir que les expectatives no s’han assolit. Les polítiques dutes a terme fins ara pel nostre Ajuntament no han representat cap canvi significatiu de les de l’anterior govern. Han elaborat pressupostos continuistes, gens coherents amb els valors de la República i que no poden pas proporcionar satisfacció als seus votants. ERC i PDeCAT han mantingut sempre una actitud poruga i amatent per tal de no tenir el més mínim conflicte amb els integrants del pacte
i, fins i tot, amb l’oposició.

Des del Comitè de Defensa de la República de Cambrils:
Exigim que es trenqui el pacte de govern amb el PSC, un partit que ha donat suport a l’aplicació del 155. Un partit còmplice de mantenir a la presó els Jordis, el conseller Forn i el Vicepresident Junqueras. És també col·laborador del segrest de les nostres institucions i de l’exili del Govern legítim. Preferim un govern en minoria, però amb dignitat. Al qual no només preocupi la cadira, sinó que treballi per fer efectiu el mandat i pels votants que representa. Trenqueu ja el pacte amb el PSC i feu-vos mereixedors de les sigles que representeu.

El CDR de Cambrils ens fem transmissors del clam popular de les republicanes i republicans cambrilencs:
FEM FORA DEL GOVERN MUNICIPAL EL PSC, FEM FORA EL 155!

Comenta aquest article