Informació general

Acord

La UB signa un conveni amb GEFA PREVEN S.L., especialitzada en la prevenció de riscos laborals

Per Redacció

Signtura de conveni entre la UB i GEFA PREVEN S.L.
Signtura de conveni entre la UB i GEFA PREVEN S.L. | Cedida

Amb l’objectiu de millorar la Seguretat en el Treball dels treballadors de tots els socis i oferir-los les eines per a poder complir amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals (Llei 31/1995 de PRL), la Unió de Botiguers de Cambrils ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa GEFA PREVEN, S.L., especialitzada en la gestió de la Prevenció dels Riscos Laborals i Vigilància de la Salut. Ahir al matí, a la seu de la UB, tenia lloc la signatura d'aquest conveni.

Aquest acord de col·laboració al que s’ha arribat amb GEFA PREVEN, S.L., suposa, de cara als socis, una millora a nivell de prestació de servei (de proximitat i personalitzat), i una millora a nivell econòmic.

Els serveis d’aquest Servei de Prevenció Aliè els resumim en:
    
a)    Protecció al treballador: el primer objectiu és evitar els accidents de treball i malalties professionals en el si de l’empresa.

b)    Protecció a l’empresa: enfront d’una possible inspecció de treball, ja que el NO complir amb les mesures de prevenció/seguretat o no tenir-les documentades pot comportar sancions mínimes, molt elevades, de 1.502,54 € fins a 601.012,10€ o inclús l’obligació de l’empresari de pagar un augment d’un 30% a un 50% l’import de la pensió a pagar a l’accidentat o beneficiaris durant tota la durada de la pensió de la Seguretat Social si es provocada per  un accident de treball.

GEFA PREVEN, S.L. ofereix als socis de la UB la confecció d’un pressupost personalitzat.

En el moment que el soci contracti els seus serveis, GEFA PREVEN, S.L. realitzarà amb garantia de qualitat, totes aquelles tasques necessàries per tal de donar compliment a tota la normativa en matèria de prevenció de riscos laborals.

Mitjançant una planificació de visites, un tècnic especialista es personarà a les empreses i durà a terme:

  •  Tots els seguiments necessaris per tal d’adequar el centre de treball a la normativa vigent i fer aquest  més segur pels que treballen en ell.
  • Confeccionarà i entregarà al soci tota la documentació exigible per part de l’autoritat laboral.
  •  Impartirà formació als treballadors sobre els riscos específics del seu lloc de treball.

Comenta aquest article