Tercera derrota consecutiva del CFS Laguna en lliga

Imatge d'arxiu d'un partit de lliga de Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit de lliga de Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala, grup 3

CFS Laguna 4 - Vila-rodona 6

Tercera derrota consecutiva del CFS Laguna en lliga. El passat diumenge a la tarda, l'equip cambrilenc va rebre la visita del sisè classificat, el Vila-rodona. Ben aviat, el partit es va posar de cara per als interessos locals amb dos gols matiners en els minuts 2 i 5, a càrrec de José Luis i Fabian. Aquest còmode avantatge local però, es va esvair abans del descans amb dos gols del Vila-rodona que situava l'empat a dos en el marcador. Ja en la segona part, el Laguna es va tornar a avançar en el marcador amb un gol de Patrick, 3 a  2, però la resposta visitant va arribar dos minuts després, situant novament l'empat. En el minut 26 de partit, Alejandro marcava el quart per al Laguna, 4 a 3. A partir del minut 36, el partit es va tornar boig. El Vila-rodona va tornar a igualar el marcador. En el minut 37 es va produir un ball de targetes grogues per ambdós equips: tres per al Laguna i una altra per al Vila-rodona. Un minut abans del final del temps reglamentari, els visitants marcaven dos gols més, deixant el resultat en un 4 a 6. En aquests darrers instants, l'àrbitre va treure tres targetes grogues més al Laguna i una targeta vermella directa, mentre que el Vila-rodona va ser sancionat amb una altra targeta groga.

Amb aquesta derrota, el Laguna se situa novè de la classificació. El proper partit de lliga serà el dia 3 de març a la pista del CFS El Catllar.