Handbol

Victòria del CH Cambrils a la pista del cuer i escala del cinquè al quart lloc

Partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i l'Handbol Lleida Pardinyes, disputat el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Catalana

Handbol Lleida Pardinyes 25 - CH Cambrils 31

Segueix la bona ratxa de resultats per al CH Cambrils que en la darrera jornada va sumar la seva tercera victòria consecutiva. L'equip cambrilenc es va desplaçar a la pista del cuer, l'Handbol Lleida Pardinyes. Un equip lleidatà que només suma cinc punts en tota la temporada, fruit de dues victòries, un únic empat i setze derrotes. En aquesta ocasió, el CH Cambrils va tornar a fer valdre la seva solvència i la seva veterania per endur-se un nou triomf per 25 a 31. Va ser un partit relativament plàcid que els jugadors d'Agustín Tortosa van controlar des del primer moment. Inici equilibrat, en el què els visitants van dominar al marcador i als primers 20 minuts el resultat era de 7 a 12, amb una defensa molt sòlida i un atac efectiu que provocava que a la primera part encara s’eixamplés més la diferència fins al 11 a 17. En la segona part es va produir una reacció de l’equip local que, juntament amb alguna decisió arbitral polèmica va ajustar el resultat a 4 gols, a falta de 10 minuts per al final. Tot i això, els cambrilencs amb la dinàmica de superació dels darrers partits i una porteria molt efectiva feia que tornessin a eixamplar el marcador i finalment s’emportessin el partit per un resultat final de 25 a 31.

Amb aquesta nova victòria, el CH Cambrils puja una posició a la classificació i passa del cinquè al quart lloc. L'equip té 26 punts, i se situa a un punt del tercer classificat –l'Handbol Banyoles que va guanyar a casa–, a tres punts del segon –l'Handbol Poblenou que va vèncer a domicili– i a cinc punts del líder –La Salle Bonanova que també va guanyar fora de casa–.

Aquest proper dissabte 24 de febrer, a les 18 hores de la tarda, el CH Cambrils rebrà la visita del CH Parets, que ocupa la desena posició.