Esports

Bàsquet

El CB Cambrils punxa a casa davant el CB Borges-Garrigues

Per Redacció

Fortuño, del CB Cambrils, lluita una pilota amb un jugador del CB Borges, aquest passat diumenge al matí
Fortuño, del CB Cambrils, lluita una pilota amb un jugador del CB Borges, aquest passat diumenge al matí | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Masculí

CB Cambrils 56 - CB Borges-Garrigues 64

Partit complicat pel CB Cambrils davant el CB Borges-Garrigues. Ja des de l'inici del partit l'equip de les Borges Blanques es va posar per davant en el marcador i aconseguia un parcial inicial de 2-13 en els primers minuts que ja deixava entreveure les dificultats que comportaria el partit. Tot i anar a remolc, el Cambrils va anar remuntant, pas a pas, el desavantatge inicial. Del 14-18 al final del primer quart, es va passar a un 26-25 just a la meitat del segon període. Abans de la mitja part, el CB Borges Garrigues es va tornar a posar per davant en el marcador, arribant al descans amb 33-37. El tercer període va tenir molt poca anotació per part de tots dos equips, deixant el partit per decidir-se en el darrer període, quan l'equip lleidatà va eixamplar diferències i va aconseguir segellar la seva victòria per 56-64.

Després d'aquest resultat, el CB Cambrils es manté en el tercer lloc de la classificació. Aquest proper diumenge l'equip cambrilenc torna a jugar a casa i ho farà davant un rival complicat, el CB Balaguer, que es troba a un punt del CB Cambrils amb un partit menys.

Ferran Bautista fa una entrada a cistella davant l'oposició d'un jugador del CB Borges (foto:Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article