El Cambrils Unió no passa de l'empat a zero al camp de l'Amposta i cedeix el liderat

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i l'Amposta, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana, grup 6

Amposta 0 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió –que arribava com a líder del grup i després de tres victòries consecutives– no va passar de l'empat a zero al camp de l'Amposta, el tercer classificat. En línies generals, el partit va ser molt igualat i disputat per part d'ambdós conjunts. En la primera part, els locals es van mostrar més dominadors en el joc i van disposar d'algunes ocasions clares per marcar, davant d'un equip cambrilenc que es va replegar més en defensa. A més, en la primera part l'Amposta va reclamar un pena que l'àrbitre no va xiular i que va crispar a l'afició local. Ja en la segona part, el Cambrils Unió va millorar el seu joc, va pressionar més i va dominar la pilota. Els cambrilencs van disposar d'algunes ocasions de gol al contraatac, però no van ser efectius de cara a porteria. Per la seva part, l'Amposta va baixar la seva intensitat en el segon període, però va disposar d'una darrera ocasió molt clara que el porter del Cambrils Unió –Héctor Torres– va evitar.

Amb aquest empat, el Cambrils Unió perd el liderat del grup que ara ocupa el Camarles. L'equip ebrenc va vèncer per 4 a 3 al Roda de Barà i se situa en primera posició amb 43 punts, un punt més que el Cambrils Unió que baixa a la segona posició amb 42 punts. L'Amposta segueix sent tercer amb 39 punts. El proper partit de l'equip serà el dissabte 17 de febrer, a les 17.45 hores, contra el Torredembarra –penúltim classificat–.