Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Igualtat

Concurs de disseny d’un cartell de promoció de la igualtat de gènere, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Cartell del concurs de disseny
Cartell del concurs de disseny | Cedida

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha convocat un concurs de disseny d’un cartell de promoció de la igualtat de gènere, que s’utilitzarà per informar de les activitats que organitzarà el consistori per al proper 8 de març, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Pot prendre-hi qualsevol infant o jove de fins a 18 anys; i el termini per presentar les obres finalitzarà el proper 23 de febrer.

S’hi han establert dues categories, en funció de l’edat dels participants: una per als infants de fins a 10 anys; i una altra per als joves d’entre 11 i 18 anys. Els tres primers classificats de cada categoria s’enduran un guardó i els primers classificats de cada categoria veuran, a més, els seus dissenys en el material informatiu que editarà l’Ajuntament per difondre les activitats organitzades per al 8 de març. El primer premi està dotat amb un abonament anual a Port Aventura (Gold); el segon, amb una entrada a PortAventura i un llibre; i el tercer, amb un llibre.

Els treballs han de ser inèdits i es poden presentar de manera presencial a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC) o a l’Espai Jove (ubicat a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou), en paper o en format digital (pdf); i també a través d’Internet, via correu electrònic (a l’adreça joventut@vandellos-hospitalet.cat).

Per a la selecció dels cartells guanyadors, el jurat valorarà la relació amb el tema del concurs, la capacitat de transmetre el missatge reivindicatiu i de crítica constructiva, la creativitat del treball; i la qualitat artística i estètica. Amb els treballs presentats, la Regidoria de Joventut té previst organitzar-ne una exposició.

A la pàgina web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat) s’hi poden consultar les bases d’aquest concurs.

Comenta aquest article