Futbol sala

El CFS Laguna segueix endavant a la Copa Tarragona després de golejar al Futsalpax Tarragona

Imatge d'arxiu d'un partit de lliga de Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit de lliga de Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Copa Tarragona de Futbol Sala

Futsalpax Tarragona 3 - CFS Laguna 9

El CFS Laguna segueix endavant a la Copa Tarragona de futbol sala després de golejar per 3 a 9 al Futsalpax Tarragona. Ben aviat, en els minuts 6 i 7 de partit, l'equip cambrilenc s'avançava en el marcador amb gols de Fabián i Patrick, mentre que només tres minuts després, els locals es marcaven en pròpia porteria i donaven un còmode avantatge de 0 a 3 al Laguna. L'equip tarragoní va marcar poc després, però abans del descans Patrick situava l'1 a 4. Ja en la segona part, l'equip tarragoní va retallar diferències amb el seu segon gol, però un torrent ofensiu del Laguna va sentenciar el partit. En el minut 26 de joc van arribar dos gols pràcticament consecutius de Joel i Patrick, mentre que en el 35, Marc feia el setè. A les acaballes del temps reglamentari, Patrick va tornar a marcar per signar el seu hat trick particular i Anchuela va rematar la golejada. En els darrers instants de partit, el Futsalpax Tarragona situava el definitiu 3 a 9.

La propera eliminatòria de la Copa Tarragona serà el diumenge 11 de febrer a Cambrils, a les 12 hores. El CFS Laguna rebrà la visita del Vila-rodona.