Informació general

Serveis

El PP demana que es replantegi la ubicació del magatzem de contenidors de brossa al costat del centre cívic de Vilafortuny

El regidor David Chatelain ha manifestat que, "és sorprenent que el senyor Laguna hagi fet aquest anunci sense un informe previ"

Per Redacció

Imatge de la zona del centre cívic de Vilafortuny
Imatge de la zona del centre cívic de Vilafortuny | Cedida
El PP de Cambrils ha sol·licitat al regidor de Serveis –Antonio Laguna– que es replantegi la instal·lació d'un magatzem a l'aire lliure de contenidors de brossa al costat del centre cívic de Vilafortuny. Aquesta petició és conseqüència de l'anunci que ha fet el regidor en el consell d'administració de Secomsa Cambrils, en el que va considerar aquest espai com el més adequat per superfície i ubicació.

Davant d'aquest anunci, el portaveu popular –David Chatelain– ha manifestat la seva disconformitat i ha sol·licitat "que es replantegi aquesta ubicació donades les repercussions que aquesta instal·lació podria tenir com molèsties per les operacions de càrrega i descàrrega, sorolls i possibles episodis de males olors". En un principi s'hi emmagatzemarien els nous contenidors per després albergar els substituïts. Recordem que la renovació dels nous contenidors és fruit del nou conveni municipal amb Secomsa que inclou la substitució dels contenidors de superfície per uns altres. La fase inicial de renovació s'iniciaria, segons s'ha informat, a partir del proper 6 de febrer, quan arriben les primeres unitats, tot i que probablement no es procedirà a fer la substitució fins no tenir un nombre determinat que garanteixi una instal·lació ordenada i progressiva.

David Chatelain ha manifestat que "és sorprenent que el senyor Laguna hagi fet fet aquest anunci sense un informe previ". Així mateix, el portaveu popular ha sol·licitat aquest informa i ha demanat "que s'estudiï una ubicació alternativa abans de que s'iniciï aquesta provisió de contenidors, sobretot tenint en compte que la petició del Consell de Barri era convertir aquest espai en una zona verda, mentre que ara es planteja un magatzem de contenidors".

Comenta aquest article