Esports

Atletisme

Vuit marques personals dels atletes locals al segon Control territorial de gener

Per Pere Ferrando

L'atleta cambrilenca Elisa Laguna, en primer terme de la imatge
L'atleta cambrilenca Elisa Laguna, en primer terme de la imatge | Cedida

L’Estadi Municipal d’Atletisme d'Amposta va ser l’escenari, el passat dissabte 20 de gener, del Control territorial Gener 2 d'atletisme en pista. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un bon nivell, assolint 8 millors marques personals.

Les posicions d’honor van ser:

- Clàudia Nolla: Llançament de pes S-12 5.45 m. Primera classificada

- Adrià Montes: Salt amb perxa S-16 1.50 m. Segon classificat

- Jennifer Molano: Llançament de pes S-18 8.55 m. Segona classificada

                       60 m. llisos S-18 9”36 Tercera classificada

- Roger Baiges: 60 m. tanques S-16 11”85 Tercer classificat

Control absolut de pista coberta

Diumenge 21 de gener a la tarda, dues atletes del Club Atletisme Cambrils van inaugurar la participació del club a la pista coberta, concretament a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Van participar al 6è Control Absolut.

Els seus resultats van ser excel·lents:

- Nuria Caballero: Participava al Salt de Llargada, assolint un millor intent de 5.29m., marca que suposava ser Rècord de Cambrils S-18 i Absolut. Tanmateix, assolia la mínima de participació al Campionat de Catalunya de la seva categoria i es quedava a un centímetre de la mínima de participació al Campionat d’Espanya.

- Elisa Laguna: Després d’una llarga absència de les pistes per lesió, reprenia l’apartat competitiu participant als 60 m. llisos. Acabava 4a de la seva sèrie amb un temps de 8”27, a poc més d’una dècima de segon del Rècord de Cambrils que ella té. Posteriorment va prendre part als 400 m. llisos, assolint la 2a posició de la seva sèrie amb una marca personal de 1’05”46, quedant-se també a centèsimes del Rècord de Cambrils Absolut.

Nuria Caballero en la prova de salt de llargada

 

Comenta aquest article