El CB Cambrils tanca la primera volta amb un meritori triomf a la pista del CB Cervera

Imatge d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera masculí

CB Cervera 57 - CB Cambrils 64

Desplaçament a la ciutat de Cervera per a disputar el partit que tancava la primera volta. La bona classificació dels locals i la bona afluència de públic al pavelló feia preveure un partit intens, i així va ser. Primer període absolutament igualat que finalitzava amb un empat a 16 i que deixava pas a un segon quart que permetia al Cambrils agafar els primers punts d'avantatge en el marcador. 26 -29 a la mitja part i tot per decidir. A la represa, el Cervera, empentat per la seva afició, va aconseguir un parcial favorable de 12-0 que deixava tocat al Cambrils, però l'equip cambrilenc es va poder refer del cop i començar a remuntar, 45 - 40 en el minut trenta de joc i bon inici del darrer període per al CB Cambrils que va aconseguir capgirar el marcador, 47-48, quan encara quedaven  cinc minuts per al final. Bon tram final de partit que deixava el resultat definitiu en un ajustat 57- 64.

Després d'aquest resultat, que tanca la primera volta, l'equip cambrilenc se situa en el segon lloc de la classificació. La propera setmana el CB Cambrils juga a la pista del lider, el CB la Selva del Camp. El partit avança la seva data a divendres 26 per falta de disponibilitat del pavelló de La Selva durant el cap de setmana.