El CFS Laguna es deixa escapar la victòria a la pista lleidatana del Cataleurope

Imatge d'arxiu d'un partit del CFS Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CFS Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana, grup 3

Cataleurope Rest. Lo Cargol de Lleida 4 - CFS Laguna 3

Segona derrota consecutiva del CFS Laguna, que no ha començat amb bon peu el nou any 2018. En aquesta ocasió, a la pista lleidatana del Cataleurope, l'equip cambrilenc es va deixar remuntar un 0 a 3 a favor i va acabar perdent per 4 a 3. De fet, les coses es van posar molt de cara a la primera part del partit, quan el Laguna es va avançar còmodament en el marcador amb gols de José Luis en el minut 6, Anchuela en el minut 14 i Marc en el minut 18. Amb el resultat favorable de 0 a 3 s'arribava al descans.

Ja en la represa va arribar la remuntada local. Ben aviat, els pocs instants de començar el segon període, els lleidatans feien dos gols pràcticament consecutius que ajustaven el marcador 2 a 3. Lluny de reaccionar, el Laguna va veure com el Cataleurope feia l'empat a tres, en el minut 29 i, només tres minuts després completaven la remuntada amb el quart gol local. En els darrers minuts del partit, el Laguna no va ser capaç de marcar cap gol més i va consumar la seva derrota que li fa perdre un lloc a la classificació, passant del vuitè al novè lloc. La competició es reprendrà el primer cap de setmana de febrer, però el Laguna descansarà.